اما #مستضعفین جایی در دایره دغدغه های مدیران و#تکنوکرات های جریان غربگرا چه #کارگزاران چه#اصلاح_طلب و حتی #اصولگرایان و رسانه های وابسته نداشته اند.
شگفتا، به خدا که هماهنگی این مردم، در باطل خویش و پراکندگی شما در حق.
.
#انقلاب اسلامی پس از قرن ها اولین #حکومت_علویاست.آرمان های حکومت #امام_علی (ع) زنده تر از همیشه شد.ولی با عبور از اتمسفر غلیظ #شعار چقدر برای نظام سازی و تولید دانش مدیریت #اقتصادو#فرهنگ و#سیاست جامعه اسلامی و شیعی بر گفتمان علوی و منطق و#تفکر ایشان سرمایه گذاری و تلاش شده است؟ چقدر اقتصاد و فرهنگ امروزمنتج از بسط تفکرات ایشان اعم از جهان بینی انسان شناسی مردم شناسی تفکر اقتصادی و سیاسی است.
در زمانه اکنون که سایه #نئولبیرالیسم بر همه دنیا انداخته شده و کشور ما نیز اعم از نهاد #دولت و#دانشگاه برای رهایی از مشکلات خود دست به دامن نسخه های آماده آن شده باید پرسید که ارزش های علوی کی تبدیل به نسخه میشود؟
به جهد و تلاش برای رشد درخت نئوابیرالیسم نگاهی بیاندازیم:
این رک گویی های دردناک بسیار مفید است.نمی توان تضاد ذاتی دو تفکر و عقلانیت را تا ابد پوشاند و ماله کشید.
کشوری که حکومت دینی تشکیل داده است ولی با دانش غیردینی و سکولار نظام های اقتصادی و... ان مدیریت میشود باید هم منتظر این مطالبات اساتید دانشگاه و کارشناسان دولت باشد.
انقلاب اسلامی بخاطر برخاستن اسلام از حجره بود. و عزم ورود به ساحت مدیریت حیات اجتماعی افراد و جامعه. عزم برپاساختن نظام های اقتصادی فرهنگی سیاسی نوین بجای اقتصاد و فرهنگ طاغوتی.
اما این صحبتهای اخیر استاد اقتصاد مربوط به ابتدای انقلاب نیست.حدود چهل سال بعد است.چطور پس این همه سال و هزینه و خون دادن مسئله نظردادن مرجع تقلید درباره اقتصاد کشور محل سوال و دخالت دین در اقتصاد از مشکلات اقتصادی کشور قلمداد میشود؟